محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری دومین جلسه کمیته پایش انرژی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته پایش انرژی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف بررسی دستور العمل ابلاغی در خصوص مصرف بهینه حامل های انرژی، دومین جلسه خود را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه 8 خرداد 1402 با حضور مرتضی عبدالوند مدیر امور عمومی معاونت، رضا عابد معاون این مدیریت، مهندس کاکاسلطانی سرپرست واحد فنی و مهندسی، مهندس علیرضا عباسپور مسئول تاسیسات و کارشناسان این کمیته برگزار شد.
این نشست با اولویت ورود به فصل گرما و بررسی دستورالعمل ابلاغی معاونت توسعه دانشگاه در خصوص مصرف بهینه حامل های انرژی برگزار شد.
در این جلسه تعیین شد رابطین پایش انرژی واحدها به این کمیته برای پیگیری امور محوله معرفی شوند و همچنین تهیه پوسترهای اطلاع رسانی با عنوان "مصرف بهینه" با همکاری روابط عمومی معاونت تهیه و منتشر شود.
همچنین تجهیز چراغ های سرویس بهداشتی معاونت به سنسورهای حرکتی و تهیه شیرهای چشمی در دستور کار قرار گرفت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی