محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری دومین حلقه مجازی نقد و بررسی فیلم کانون دانشجویی نگاه

در راستای اهداف اساسنامه کانون فیلم و عکس نگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین حلقه مجازی تحلیل آثار شاخص کوئنتین تارانتینو کارگردان، هنرپیشه و فیلم‌نامه‌نویس مشهور و صاحب سبک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این حلقه فیلم با حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه در ساعت 20 روز دوشنبه 21 مهرماه 99  برگزار و به نقد و تحلیل فیلم «داستان های عامه پسند Pulp Fiction» و تسهیل گری محمدرضا لله گانی از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه پرداخت.
در این برنامه نقد که در فضای اسکای روم معاونت برگزار شد، بسیاری از شخصیت های فیلم، موسیقی آن، سبک آثار کارگردان و عوامل موثر در کسب جایزه نخل طلایی جشنواره کن مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و بالغ بر بیست نفر از دانشجویان دانشگاه در آن حضور داشتند.
دانشجویان علاقه مند دانشگاه می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و عضویت در کانون دانشجویی نگاه به آیدی @hosseinzadehfatemeh در فضای مجازی پیام دهند و یا با مراجعه به کانال @negahfilmclup در کانون فوق عضو شوند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان