محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری دیدار دوستانه تیم فوتسال مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران با منتخب نمایندگان سازمان بهداشت جهانی در ایران

به مناسبت گرامیداشت شهدای غزه تیم فوتسال هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیداری دوستانه به مصاف تیم منتخب نمایندگان سازمان بهداشت جهانی در ایران رفتند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مسابقه دوستانه 18 آذر ماه 1402 ساعت 17:30 به مناسبت یادواره شهدای غزه و تکریم کادر بهداشت و درمان غزه، به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.
در این دیدار دوستانه حجت الاسلام و المسلمین قریشی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر ماشاءالله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی اکبر ساری معاون تحقیقات و فناوری، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، مهندس بهزاد مکری مدیر دفتر فنی و مشاور اجرایی معاونت توسعه دانشگاه، جواد زرینچه (کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال) و مصطفی اردستانی (بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران) اعضای تیم متخب هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران را تشکیل دادند. امین نصیری و اکبر بهرامی به ترتیب مربیگری و سرپرستی تیم را برعهده داشتند.
تیم سازمان بهداشت جهانی از 14 نماینده این سازمان و یک سرپرست تشکیل و این دیدار دوستانه با تساوی 3 بر 3 به پایان رسید.
در آغاز این دیدار دوستانه بازیکنان و اعضای کادر فنی دو تیم ضمن گرامیداشت یاد و خاطر سردار رشید اسلام، مرد میدان دفاع و مقاومت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، جنایات اسرائیل در غزه را محکوم و حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام داشتند و بر لزوم موضع گیری قاطع مجامع بین المللی در قبال اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی تاکید کردند.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی