محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری سومین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه

سومین جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه 1 مرداد 1401 با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر محمود مطهری نیا مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، دکتر ماشالله ترابی مدیر روابط عمومی، حجت الاسلام حسن زنده دل نماینده بسیج جامعه پزشکی، حجت الاسلام محمود متوسل رئیس گروه معارف دانشگاه، هادی رضا زاده مسئول کانون بسیج دانشجویی دانشگاه، ریحانه جابری نماینده بسیج دانشجویی، دکتر علی اکبر زینالو از اعضای هیئت علمی دانشگاه و سایر اعضا در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر قناعتی از اعضا خواست در امور فرهنگی از ابتکارات نو، فناوری های جدید و تنوع در سبک های ارائه محتوای فرهنگی استفاده کنند.
همچنین، حجت الاسلام متوسل گفت: یک یا دو اردوی مرتبط با درس «دفاع مقدس» می تواند به عنوان بخشی از واحد درسی در نظر گرفته شود تا مبانی و دیدگاه دفاع مقدس به دانشجویان ارائه شود و بعد از بحث و بررسی و تبادل نظر مورد قبول اعضا قرار گرفت.
در ادامه حجت الاسلام قریشی مسئول نهاد مقام معظم رهبری با اشاره به مباحث بودجه گفت: بودجه فرهنگی نسبت به سنوات گذشته و بودجه سایر بخش های دانشگاه، رشد متناسبی نداشته است و درخواست افزایش بودجه فرهنگی را ارائه داد که مقرر شد بررسی و پیگیری شود.
از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه موضوع اردوی استقبال از دانشجویان ورودی جدید بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان