محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری میز تبلیغ دوره جدید مقدمات تدبر در قرآن دانشگاه علوم پزشکی تهران

کانون قرآنی دانشجویی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران، میز تبلیغ دوره جدید مقدمات تدبر در قرآن را در دانشکده پزشکی برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون قرآنی دانشجویی طبیب دوار میز تبلیغ دوره جدید مقدمات تدبر در قرآن را 8 اردیبهشت 1403 در دانشکده پزشکی برگزار کرد.
در این برنامه آیاتی از سوره مبارکه فلق به معرفی و تدبر پرداخته شد. همچنین بروشور معرفی فعالیت های کانون طبیب دوار نیز توزیع و پخش شد.
توضیح اینکه، این کانون دانشجویی مجوز فعالیت از مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دارد و علاقه مندان به فعالیت در این کانون می توانند به اداره کانون های دانشجویی دانشگاه خیابان قدس، نبش خیابان باستانی پاریزی، ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی، پلاک 21، طبقه دوم مراجعه کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی