محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری نخستین روز نمایشگاه ریحانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در دهه اول محرم

به همت مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین روز نمایشگاه فروش محصولات حجاب و عفاف ریحانه ویژه دانشگاهیان علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، نمایشگاه ریحانه یک شنبه اول مردادماه 1402 در طبقه زیر همکف معاونت فرهنگی و دانشجویی آغاز به کار کرد و تا پایان وقت اداری دوشنبه 2 مردادماه ادامه دارد.
در این نماشگاه 7 غرفه چادر، عبا، روسری، ساق دست، لباس کودک و ... دایر است و محصولات ارایه شده در این نمایشگاه از نام بازرگانی نساجی شهرکرد و با قیمت مناسب به فروش می رسد.
علاقه مندان می توانند با مراجعه به خیابان قدس، نبش کوچه باستانی پاریزی، ساختمان شماره 21، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، طبقه زیر همکف از نمایشگاه بازدید و خرید کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی