محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری نشست صمیمی و ضیافت افطار با دانشجویان فعال فرهنگی، ورزشی، انجمن های علمی و جهادی

مراسم دیدار صمیمی دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی، ورزشی، انجمن های علمی و جهادی با مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی؛ این نشست در روز شنبه 26 فروردین ماه 1402 از ساعت 16:45 در تالار دارالفنون دانشگاه با حضور دکتر مهدی ابراهیمی، مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکده ها برگزار و دانشجویان با حضور حداکثری خود از این برنامه استقبال کردند.
دانشجویان فعال در حوزه های؛ کانون ها و نشریات دانشجویی، اردوهای جهادی اساتید، کارکنان و دانشجویان، انجمن های علمی، انجمن های ورزشی، تیم ها و مدال آوران در المپیادهای ورزشی، شورای صنفی، هیات های مذهبی و ... درخواست های خود را با مسئولین درمیان گذاشتند.
در ادامه از برگزیدگان حوزه های مختلف با لوح تقدیر و هدایا تقدیر شد.
در انتهای مراسم دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه با حضور در جمع دانشجویان با آن ها به گفت و گو صمیمی پرداخت و در نهایت ضیافت افطار پایان بخش برنامه بود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان