محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری نهمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران

نهمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران، در اردوگاه فرهنگی و ورزشی امام خمینی(ره) لواسانات، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره گسترش ورزش های همگانی نهمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران را 10 آذر 1401 با حضور 80 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسانات برگزار کرد.
دانشجویان در این همایش ها در کنار کوهپیمایی به فعالیت های فرهنگی ورزشی نیز می پردازند.
در این همایش، دکتر یونس پناهی معاون فناوری و اطلاعات وزارت بهداشت، مهندس اسماعیل عجم مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، مهندس محمد سلیمانی اداره رفاه دانشجویی، دکتر محمدحسین کوشکی رئیس اداره وزرش های همگانی وزارت بهداشت و حسین صارمی کارشناس تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشجویان را همراهی می کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان