محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری هفتمین نشست توانمندسازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی در راستای توانمندسازی و رشد فردی، سلسله نشست های «نیک زیستی» را یکشنبه های پایان هرماه به صورت برخط و حضوری برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در راستای افزایش مهارت ها و توانمندسازی و رشد فردی، کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه اقدام به برگزاری سلسله نشست های مجازی و حضوری با عنوان «نیک زیستی» یکشنبه های پایان هرماه، با حضور متخصصان حوزه سلامت کرده است.
اولین جلسه فصل زمستان با موضوع «نشاط در زندگی» با سخنرانی دکتر فاطمه سادات چاوشی، یکشنبه 24 دی 1402 از ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی، خیابان قدس، نبش کوچه دکتر باستانی پاریزی، طبقه اول و به صورت مجازی از طریق اسکای روم معاونت فرهنگی و دانشجویی به آدرس اینجا برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه، شرکت در این کارگاه ها برای تمام علاقه مندان آزاد است.
برای دریافت پوستر کارگاه، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی