محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری پنجمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، پنجمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی با عنوان «سلامت خانواده با تاکید بر سلامت جنسی و باروری زوجین» را به صورت حضوری برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کمیته فرهنگی جوانی جمعیت در راستای افزایش مهارت ها و توانمندسازی و رشد فردی، اقدام به برگزاری سلسله نشست هایی برای استادان با اخذ امتیاز فرهنگی و با حضور متخصصان حوزه سلامت روان کرده است.
بر همین اساس پنجمین جلسه با عنوان «سلامت خانواده با تاکید بر سلامت جنسی و باروری زوجین» با آموزش دکتر راضیه معصومی، سه شنبه 28 آذر  1402 از ساعت 12:30 تا 14:30 به صورت حضوری در سالن شورای معاونت برگزار شد.
در این کارگاه درباره ارتباط مستقیم بین روابط عاطفی و روابط جنسی و تاثیر آنها بر تحکیم خانواده و فرزنداوری مباحثی عنوان شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی