محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری پنجمین همایش مشترک کوهپیمایی و طبیعت گردی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۱۰

پنجمین همایش کوهپیمایی و طبیعت گردی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۱۰ وزارت بهداشت، در مجموعه ورزشی الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، پنجمین دور از همایش کوهپیمایی و طبیعت گردی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجشنبه 10 خرداد 1403 با حضور بیش از 50 دانشجوی دختر در مجموعه ورزشی الزهرا (س) همراه با پذیرایی صبحانه، نهار، نماز جماعت و اجرای مسابقات بدمینتون، داژبال و فریزبی برگزار شد.
توضیح اینکه، همایش کوهپیمایی و طبیعت گردی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 با هدف تقویت روحیه، ایجاد شور و نشاط و افزایش سلامت دانشجویان پنجشنبه هر هفته تا 24 خرداد ویژه دانشجویان دختر برگزار می شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی