محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری پیاده روی صبح گاهی همراه با حرکات تن آرامی به مناسبت هفته سلامت ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید

در پنجمین روز هفته سلامت مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیاده روی صبح گاهی همراه با حرکات تن آرامی را با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این رویداد همزمان با هفته سلامت و در راستای ارتقای سلامت کارکنان و ایجاد نشاط روحی و جسمانی و به منظور اشاعه ورزش و نقش آن در سلامت افراد جامعه، پیاده روی و ورزش همگانی با شعار «جسم و روحتان سبز و مانا» چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 8 صبح از مقابل درب معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور جمعی از کارکنان معاونت و تعدادی از دانشجویان آغاز شد.
این پیاده روی به سمت پارک لاله انجام و حرکات تن آرامی همراه با کارشناس حوزه مدیریت امور سلامت دانشجویان به اجرا درآمد.
در پایان ضمن پذیرایی صبحانه سلامت به حاضرین هدایایی اهدا شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان