محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری کارگاه آموزشی شورای انضباطی دانشجویان نوورود دانشکده دندانپزشکی

شورای انضباطی دانشجویان کارگاه ویژه دانشجویان نوورود دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس شیوه نامه ها و دستورالعمل های انضباطی و عفاف و حجاب برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه آشنایی دانشجویان نوورود دانشکده دندانپزشکی با آیین نامه انضباطی، دوشنبه 22 آبان 1402 از ساعت 8:00 تا 10:00 با تدریس دکتر بهزاد قبادی مجد در ساختمان قدیم کلاس شماره پنج دانشکده برگزار شد.
در این کارگاه علاوه بر تدریس شیوه نامه و آیین نامه انضباطی، رفتار و پوشش حرفه ای و شیوه نامه عفاف و حجاب به دانشجویان نوورود آموزش داده و در انتهای کارگاه جلسه پرسش و پاسخ و رفع ابهامات دانشجویان درخصوص قوانین ومقرارات انضباطی برگزار شد.
توضیح اینکه این کارگاه ها هر ساله با ورود دانشجویان به دانشگاه باهدف آشنایی دانشجویان نوورود با موارد مهم آئین نامه و شیوه نامه انضباطی، برای پیشگیری از تخلفات دانشجویی در سطح دانشگاه و آشنا کردن دانشجویان به حقوق خود، برگزار می شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی