محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه کارکنان اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران کارگاه آموزشی با محوریت بهداشت فردی، مواد غذایی و موارد مربوط به امور تغذیه را ویژه کارکنان اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه دوشنبه 20 شهریور 1402 از ساعت 9 تا 11 در محل کتابخانه مرکزی کوی دانشگاه با حضور 20 نفر از کارکنان اداره تغذیه و نماینده پیمانکار آشپزخانه برگزار شد.
در این کارگاه رامین عباسی کارشناس بهداشت مدیریت امور سلامت موضوعاتی نظیر بهداشت فردی، بهداشت محیط، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت مواد غذایی و مسمومیت های غذایی مطالبی ارائه کرد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی