محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه فرهنگ به مناسبت هفته سلامت

مدیریت امور سلامت معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری مدیریت دبیرستان دخترانه فرهنگ و به مناسبت هفته ملی سلامت با شعار «خود مراقبتی و سلامت روان» کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانش آموزان دختر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مرکز مشاوره و سلامت روان مدیریت امور سلامت دانشجویان با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و در راستای بهبود سبک زندگی و افزایش مهارت های زندگی، کارگاه آموزشی با همکاری مدیریت دبیرستان دخترانه فرهنگ ویژه دانش آموزان دختر برگزار کرد.
این کارگاه چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402 با تدریس دکتر مریم درخشان نژاد روانشناس و مشاور مرکز در محل دبیرستان واقع در تهران نو، خیابان خاقانی به مدت 2 ساعت و با حضور حدود 30 دانش آموز و معلمان و کادر دبیرستان برپا شد.
مدیریت فضای مجازی، نحوه هدف گذاری، اختلالات اضطرابی و افسردگی از مباحث طرح شده در کارگاه بود و در انتها به سوالات حاضران پاسخ داده شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان