محتوای خبری معاونت دانشجویی

بیست و هشتمین جلسه علمی نوروسایکیاتری برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی علوم انسانی و تجربی دانشگاه علوم پزشکی تهران (احیا) با همکاری انجمن علمی روانپزشکان ایران و مرکز مطالعات مغز و اندیشه، بیست و هشتمین جلسه از سلسله جلسات نوروسایکیاتری را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه روز سه شنبه 25 خرداد 1400 از ساعت 13، با هدایت دکتر محمد اربابی روانپزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و بر اساس منابع 2020 Oxford Textbook of Neuropsychiatry و  Neurophysiology in neuropsychiatryبرگزار می شود.
همچنین، دکتر سیدمرتضی جعفرزاده دارای بورد تخصصی روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان سخنران در این جلسه علمی حضور خواهد داشت.
جلسات علمی نوروسایکیاتری در بستر اسکای روم برگزار می شود و علاقه مندان برای شرکت در این جلسه و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانال @ehiatums در تلگرام مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر بیست و هشتمین جلسه علمی نوروسایکیاتری، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان