محتوای خبری معاونت دانشجویی

تحویل آثار حجمی بیست‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تا ۱۰ مهرماه

بر اساس اعلام دبیرخانه بیست‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، بخش‌های فناوری، پژوهشی، ادبی و هنری این جشنواره لازم است تا ۱۰ مهر ماه آثار غیر حجمی خود را بر اساس دستورالعمل‌های اعلام شده در آیین‌نامه جشنواره در سامانه بارگزاری و آثار حجمی را به دبیرخانه جشنواره در دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، با اعلام دبیرخانه بیست‌وپنجمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در آذر ماه سال جاری، شرکت‌کنندگان در بخش‌های فناوری، پژوهشی، ادبی و هنری این جشنواره لازم است تا ۱۰ مهر ماه آثار غیر حجمی خود را بر اساس دستورالعمل های موجود در آیین نامه جشنواره در سامانه بارگزاری و آثار حجمی را به دبیرخانه جشنواره در دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل دهند.
توضیح اینکه، دبیرخانه‌های دانشگاهی آثار حجمی دریافتی در بخش هنری را با بهره‌گیری از اساتید مجرب داوری و آثار برتر را بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی به انضمام آثار سایر بخش‌هایی که آثار قابل ارسال دارند (تالیف کتاب، تولید اپلیکیشن و ...) حداکثر تا تاریخ
۲۰ مهر ماه سال جاری توسط نماینده دانشگاه به آدرس تهران خیابان ولی‌عصر، بالاتر از چهار راه آیت الله طالقانی، نبش کوچه گیلان، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تحویل دهند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان