محتوای خبری معاونت دانشجویی

تخفیف خرید کالا از فروشگاه هفت سلامت ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور دانشجویی، از شرایط خرید کالا از فروشگاه هفت سلامت واقع در مجتمع کوی علوم پزشکی تهران با تخفیف 40 درصدی به مناسبت هفته خوابگاه ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر و همچنین هفته خوابگاه ها، با همکاری مدیریت امور دانشجویی، به تمام دانشجویان ساکن خوابگاه ها 40 درصد تخفیف برای خرید کالاهای ویژه دانشجویان تعلق گرفت.
دانشجویان گرامی می توانند با ارائه کارت دانشجویی در فروشگاه هفت سلامت کوی واقع در امیرآباد شمالی، درب ورودی خواهران مجتمع خوابگاهی کوی از این تخفیف استفاده کنند.
توضیح اینکه، برای دانشجویان ساکن خوابگاه ها پیامک اطلاع رسانی استفاده از این تخفیف ارسال شده است.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی