محتوای خبری معاونت دانشجویی

تعیین مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون فلوشیپ پزشکی

ثبت‌نام آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) دوباره از ۲۷ خرداد 99 آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، به نقل از مفدا، مرحله کتبی آزمون پذیرش در دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال ۱۳۹۹ در روز پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹ در دانشگاه‌های علوم پزشکی مجری برگزار می‌شود.
با توجه به درخواست‌های مکرر داوطلبان، مهلت ثبت‌نام در این آزمون برای چندمین بار تمدید شد و داوطلبان از  سه‌شنبه ۲۷ خرداد 99 می‌توانند در این آزمون ثبت‌نام کنند و این مهلت ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۸ خرداد پایان می‌پذیرد.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت بیش از یک هزار و ۴۲۹ نفر در این دوره از آزمون ثبت‌نام کرده‌اند که این تعداد برای قبولی در ۱۵ دانشگاه و ۷۷ رشته تکمیلی تخصصی رقابت می‌کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان