محتوای خبری معاونت دانشجویی

تفاهم ایجاد پل هوایی از مجتمع سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایستگاه مترو بوستان گفتگو

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با پیگیری از شهرداری منطقه 6 برای اجرای پل هوایی از درب غربی مجتمع کوی به مترو بوستان گفتگو به تفاهم اولیه رسید.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه عوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با هدف تسریع در رفت و آمد و دسترسی آسان دانشجویان به مترو، شهرداری منطقه 6 تهران قول همکاری و مساعدت برای ساخت پل هوایی بر روی اتوبان چمران داده است.
با اجرای این پروژه دسترسی دانشجویان به دانشکده پرستاری، بیمارستان امام (ره) و دانشگاه بسیار آسان‌تر و سریع تر خواهد شد.
برای اجرای سریع تر این طرح عمرانی (ایجاد پل در عرض اتوبان چمران) دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه می توانند در سامانه من شهردارم در بخش پیشنهادات به شکل زیر درخواست خود را ثبت کنند.
1. ابتدا وارد لینک شوید:
2. بعد از وارد شدن به صفحه و اعلام شماره تلفن و درج کد دریافتی منطقه ۶، محله امیرآباد را انتخاب کرده و وارد صفحه پیشنهادات شوید و درخواست «ایجاد پل در عرض اتوبان چمران از کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مترو بوستان گفت و گو» را وارد کنید و کد سفیر 64142 را وارد کنید.
توضیح اینکه، چون شهرداری تهران بر اساس نظرسنجی، پروژه های عمرانی را اولویت بندی می کند و اجرای پروژه به تعداد درخواست های ثبت شده دارد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی