محتوای خبری معاونت دانشجویی

تمدید دوباره مهلت ثبت نام جشنواره دانشجویی ابن سینا تا پایان دی ماه

دبیرخانه هفتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا مهلت ثبت نام و شرکت در این جشنواره بزرگ دانشگاهی را تا پایان دیماه 1400 تمدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، دبیرخانه جشنواره دانشجویی ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به استقبال و درخواست های دانشجویان مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام به منظور جمع آوری و ارائه مستندات فعالیت های خود، مهلت ثبت نام در هفتمین جشنواره دانشجویی این سینا را تا پایان 30 دیماه 1400 تمدید کرد.
این جشنواره به منظور شناسایی، حمایت و تشویق فعالیت های ارزشمند دانشجویان ایرانی و بین الملل دانشگاه برگزار خواهد شد و دانشجویان علاقه مند به شرکت در این جشنواره می توانند با مراجعه به آدرس اینجا نسبت به ثبت نام عمومی و ارسال مستندات خود به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.
برای دریافت پوستر جشنواره، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان