محتوای خبری معاونت دانشجویی

تمدید مهلت ارسال آثار به دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

با توجه به درخواست دانشگاهیان، مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ تا 28 اردیبهشت 98 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، پیش از این مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا 25 اردیبهشت 98 تمدید شده بود که با توجه به استقبال گسترده و حاضر نشدن برخی آثار شرکت کنندگان برای ثبت نام، این مهلت تا روز شنبه 28 اردیبهشت ماه تمدید شد تا همه آثار شرکت کنندگان به دبیرخانه جشنواره برسد و بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره، این فرصت دیگر تمدید نخواهد شد.
علاقمندان برای ثبت نام و ارسال آثار می توانند تا تاریخ اعلام شده به سایت جشنواره به نشانیwww.festivalf.ir   مراجعه کنند.
دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با شعار «سالم زیستن، هنر است» در سه بخش 'آزاد' (ویژه دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی و جامعه پزشکی کشور)، 'فرهنگ سلامت' (دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور) و 'بین الملل' (ویژه دانشجویان سراسر جهان) برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه، متقاضیان می توانند در پنج حیطه 'ادبی، هنرهای تجسمی، فیلم، موسیقی و تئاتر' در این جشنواره شرکت و به رقابت بپردازند.

خبرنگار: حسین شیخ محمدی

فرزاد  سلطانپور