محتوای خبری معاونت دانشجویی

تور یک روزه دوچرخه سواری دانشجویان پسر برگزار شد

مدیریت تربیت بدنی، برنامه تفریحی-ورزشی دوچرخه سواری را با حضور تعدادی از دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران و باعنوان کاروان نشاط و سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، این تور دوچرخه سواری یک روزه را با عنوان کاروان نشاط و سلامت، در یک روز پاییزی و در پیست دوچرخه سواری پارک جنگلی چیتگر، با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی برگزار کرد.
در این برنامه که روز پنجشنبه 20 آبان 1400 از ساعت 8:30 صبح تا 14 و با حضور پرشور پسران ورزشکار برگزار شد، 20 نفر از دانشجویان شرکت کردند.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد به مناسبت های مختلف، زنگ های نشاط و سلامت را در راستای افزایش و تشویق به فعالیت بدنی در بخش های دانشجویی، کارمندی و خانوادگی در طول سال برگزار کند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان