محتوای خبری معاونت دانشجویی

تکنیک های موفقیت، ایمان و امید در اولین روز اردوی با ستاره ها

با حضور دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی با ستاره ها به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محضر امام رئوف (ع) در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، شنبه 28 مردادماه 1402، اولین روز دوره آموزشی تفریحی با ستاره ها با حضور دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
در این روز سمینار تکنیک های موفقیت، ایمان و امید با حضور دکتر سید محمود انوشه و درباره موضوعات عزت نفس، هدفمندی زندگی، تفاوت صبر و انتظار و ... بحث و تبادل نظر شد و بعدازظهر نیز برنامه زیارت حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) و بازار برای دانشجویان در نظر گرفته شده بود که با استقبال دانشجویان روبرو شد.
توضیح اینکه، کوچکترین زائر امام رضا علیه السلام در گروه هشتم اولین دوره همراه با ستاره ها، فرزند چند ماهه یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی