محتوای خبری معاونت دانشجویی

ثبت نام خوابگاه های دانشجویی آغاز شد

ثبت نام از متقاضيان خوابگاه های دانشجويی برای سكونت در مهرماه سال تحصيلی 1400-1399 آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجويی فرهنگی، ثبت نام از دانشجويان قديمی ساكن در خوابگاه ها كه متقاضي تمديد سكونت در مهرماه سال تحصيلی 1400- 1399 هستند، از 10تیر ماه آغاز خواهد شد.
 متقاضيان سكونت مي بایست از روز سه شنبه 10 تا 21 تیر ماه 99 با مراجعه به سامانه اسكان به آدرس اينترنتی http://eskan.tums.ac.ir برای تكميل و ارسال فرم تقاضاي خوابگاه و انتخاب هم اتاقی اقدام کنند.
توضيح اينكه، بر اساس آيين نامه اسكان و نحوه مقررات عمومی-انضباطی خوابگاه های دانشجويی دانشگاه ها (مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، ارسال نکردن فرم تقاضا از سوی دانشجويان ساكن در مهلت مقرر، به منزله انصراف از خوابگاه تلقی و حداقل در نیمسال اول 99 به ايشان خوابگاه تعلق نمي گيرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان