محتوای خبری معاونت دانشجویی

ثبت نام سی امین جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد

ثبت نام سی امین جشنواره دانشجوی نمونه که پیش از این تا 15 مهر اعلام شده بود به مدت یک هفته و تا 22 مهر ماه جاری تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهلت ثبت نام در جشنواره دانشجوی نمونه کشوری به مدت یک هفته تا 22 مهرماه 1401 تمدید شد.
بر این اساس دانشجویان متقاضی شرکت در این رقابت می توانند با مطالعه کامل شیوه نامه با مراجعه به سایت https://nemooneh.behdasht.gov.ir/login نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک اقدام کنند.
توضیح اینکه، پس از پایان مرحله ثبت نام، داوری در 2 مرحله دانشگاهی و کشوری انجام می شود و نتایج این رقابت در نیمه دوم آذر ماه 1401 اعلام خواهد شد.
همچنین، علاقمندان به شرکت در این جشنواره می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه دانشگاهی واقع در میدان انقلاب، خیابان قدس بالاتر از تقاطع طالقانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه دوم مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه کنند.
برای دریافت شیوه نامه اجرایی دانشجوی نمونه، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر سی امین جشنواره دانشجوی نمونه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان