محتوای خبری معاونت دانشجویی

جشنواره ملی فرهنگی و هنری جهاد سپید برگزار می شود

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان، جشنواره ملی فرهنگی و هنری جهاد سپید را به منظور تجلیل از کادر درمان جهادگر ویژه دانشگاه های کل کشور در اردیبهشت سال آینده برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جشنواره ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه های کل کشور و باهدف تقویت روحیه مسئولیت پذیری و افزایش روحیه انقلابی گری در 8 محور شامل: "کادر درمان، شکل و پوشش"، "ازدواج، کودکان، سالمندان"، "دورهمی خانوادگی، روضه های خانگی"، "حامیان و خیرین حوزه سلامت"، "جهش تولید در حوزه سلامت"، "خلاقیت و نوآوری در برگزاری آیین های ملی و مذهبی در شرایط کرونایی"، "فرصت ها و تهدیدهای کرونایی و محیط زیست" و "آموزش، سرگرمی، اطلاع رسانی، جلوه های حوزه سلامت و کرونا در فضای مجازی" و 6 بخش پوستر، دیوارنگاری، تصویرسازی، کاریکاتور، طراحی لباس و عکاسی برگزار خواهد شد.
علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند تا 7 اردیبهشت 1400 با مراجعه به نشانی اینجا نسبت به ثبت اثر اقدام کنند.
توضیح اینکه، مراسم اختتامیه و اعلام آثار برتر، 29 اردیبهشت 1400 برگزار و به افراد برگزیده جوایز نقدی نفیسی اهدا خواهد شد.
برای دریافت پوستر جشنواره جهاد سپید، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اینفوگرافی جشنواره جهاد سپید، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان