محتوای خبری معاونت دانشجویی

جشنواره ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران/ افراد برتر رشته تیراندازی و لیوان چینی معرفی شدند

مدیریت تربیت بدنی در اولین روز از برگزاری جشنواره ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه، مسابقات تیراندازی و لیوان چینی را با حضور پرشور دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در ادامه برگزاری جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه، مدیریت تربیت بدنی در هفته دوم این رقابت ها روز شنبه 9 دی ماه 96 از ساعت 16 تا 19، مسابقات تیراندازی و لیوان چینی را با حضور پرشور دانشجویان دختر در سالن شهید یاریقلی و مجموعه ورزشی شهید فتحی برگزار کرد.
  رشته تفنگ بادی با حضور 16 دانشجو در سالن شهید یاریقلی برگزار شد که ملیکا رفیعی و هانیه طاهری دانشجویان رشته پزشکی به ترتیب با 74 و 64 امتیاز به ترتیب مقام های اول و دوم را کسب کردند و فائزه شفیعی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی با 59 امتیاز مقام سوم را بدست آورد.
همچنین، مسابقات لیوان چینی با حضور 17 نفر از دانشجویان و به صورت 3*6*3 در سالن ورزشی شهید فتحی برگزار شد که زهرا تجری دانشجوی کارشناس ارشد علوم تغذیه مقام اول، الهه جعفری دانشجوی علوم آزمایشگاهی مقام دوم و زهرا اسماعیلی کارشناس ارشد علوم تغذیه مقام سوم این مسابقات را کسب کردند.
توضیح اینکه، جشنواره ورزشی دانشجویان در بخش دختران، روزهای آینده نیز طبق برنامه اعلام شده برگزار خواهد شد.