محتوای خبری معاونت دانشجویی

جشن بزرگ روز دختر در دانشگاه برگزار شد

مدیریت امور هنری و فوق برنامه با همکاری مدیریت تربیت بدنی، جشن بزرگ و باشکوه روز دختر را مصادف با ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) در خوابگاه دختران کوی علوم پزشکی تهران برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جشن با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و به مناسبت میلاد مبارک حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر ویژه دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه‌های دختران دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز شنبه ٢٢ خرداد 1400 از ساعت 20 تا 21:30 برگزار شد.
در این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان همراه بود، برنامه های شاد و متنوعی از جمله زنگ نشاط و سلامت، اجرای تکنوازی موسیقی زنده توسط دو تن از دانشجویان دختر دانشگاه، صحبت های انگیزشی افسانه مقدم مترجم جوان در زمینه باور توانمندی های دختران و مسابقه لباهنگ اجرا شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان