محتوای خبری معاونت دانشجویی

جلسات علمی نوروسایکیاتری برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی علوم انسانی و تجربی دانشگاه علوم پزشکی تهران (EHIA) بیست و پنجمین جلسه از سری جلسات نوروسایکیاتری را به صورت آنلاین برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه علمی روز سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 از ساعت 13 با هدایت دکتر محمد اربابی روانپزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس 2020Oxford Textbook of Neuropsychiatry وChapter 8: Structural Imaging in Neuropsychiatry برگزار می شود و دکتر لیدا شفقی دانشجوی دکتری تخصصی علوم اعصاب دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه به سخنرانی خواهد پرداخت.
جلسات علمی نوروسایکیاتری در بستر اسکای روم برگزار می شود و علاقه مندان برای شرکت در این جلسه و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانال @ehiatums در تلگرام مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر بیست و پنجمین جلسه علمی نوروسایکیاتری، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان