محتوای خبری معاونت دانشجویی

جلسه سرپرستان خوابگاه های دختران مدیریت امور خوابگاه برگزار شد

جلسه سرپرستان خوابگاه‌هاي دختران با حضور معاون اسکان مدیریت امور خوابگاه‌ها در کوی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، جلسه سرپرستان خوابگاه‌هاي دختران با حضور محمدی فیض آباد معاون اسکان مدیریت امور خوابگاه‌ها در روز چهارشنبه 29 دی ماه 95 در کوی دانشگاه برگزار شد.
معاون اسکان امور خوابگاه‌ها ضمن تشكر از حضور و زحمات شبانه روزی سرپرستان خوابگاه‌ها، یکی از مشكلات عمده اين مديريت را كمبود بودجه دانست و از سرپرستان خواست با صرفه‌جويي و مدیریت مناسب در مصرف لوازم و حامل های انرژي، قدم کوچکی در پیشبرد اهداف دانشگاه بردارند.
وي برگزاري جلسات ماهانه سرپرستان را مفيد دانست و گفت: در اين جلسات كه با برنامه ريزي مسئول اسکان خواهران انجام مي‌شود، باید مطالب و موضوعات دسته بندي‌ شده را مورد بررسي قرار داد و در جهت ارائه خدمات مطلوب تر رفاهي به دانشجويان خوابگاهي اقدامات عملي برداشت.
در ادامه سرپرستان خوابگاه‌ها نيز مشكلات و كمبودهاي خوابگاه هاي خود را عنوان كردند و معاون اسکان نسبت به حل مشكلات عنوان‌ شده راهكار مناسب ارائه داد.
توضیح اینکه، در این جلسه در مورد فرم ارزشیابی و نحوه ی ارزیابی مسئولین شیفت شب خوابگاه ها با حضور نمایندگان آنها، بحث و تبادل نظر شد.