محتوای خبری معاونت دانشجویی

جلسه شورای خیرین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای خیرین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف اولویت بندی نیازها و ساختارمند شدن درخواست ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه 8 بهمن ماه 1401 از ساعت 9 تا 11 با حضور دکتر اکرم سادات سادات حسینی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی در امور خیرین و رابطین خیرین واحدها در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این نشست دکتر سادات حسینی بر اولویت بندی نیازها و ساختارمند شدن درخواست ها تاکید کرد و گفت: رابطین مدیریت ها نیاز های اساسی واحد مربوطه را بررسی کرده و طبق ضرورت آنها را اولویت بندی و در جلسه شورای خیرین مطرح کنند تا درباره آن ها تصمیم گیری شود.
وی در ادامه افزود، این امر همت تمام واحد های معاونت را در راستای جذب خیرین و ارائه اطلاعات خیرین گذشته معاونت می طلبد.
رابطین واحد ها با اشتراک گذاری تجربیات فعالیت های گذشته خود و ارائه پیشنهادات و طرح راهکار به گفتگو پرداختند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان