محتوای خبری معاونت دانشجویی

جلسه شورای مرکزی کانون دانشجویی فیلم و عکس نگاه برگزار شد

اولین جلسه شورای مرکزی کانون دانشجویی نگاه دانشگاه، پس از برگزاری مجمع عمومی کانون، به منظور انتخاب دبیر و تقسیم وظایف با حضور هفت نفر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه در روز شنبه 12 مهرماه در خانه فرهنگ ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی و با حضور اعضای اصلی و علی البدل برگزار و امیرحسین اسدی دانشجوی رشته اتاق عمل و دبیر قبلی کانون گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در دوران مسئولیت خود ارائه داد.
در ادامه، پس از بحث و تبادل نظر پیرامون فعالیت ها و ظرفیت های اعضای کانون، رأی گیری برای انتخاب دبیر کانون انجام و مجدداً امیر حسین اسدی به عنوان دبیر کانون انتخاب و صورتجلسه آن به امضای اعضای شورای مرکزی رسید و وظایف هریک از اعضا مطابق با سلایق و توانمندی هایشان تقسیم بندی شد.
توضیح اینکه، برای ارتباط با دبیر کانون و اطلاع از برنامه های آن، علاقمندان می توانند با آیدی @amirasadi77 در فضای مجازی در ارتباط باشند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان