محتوای خبری معاونت دانشجویی

جلسه هم اندیشی برگزاری مسابقات فوتسال دوستانه با حضور حمید درخشان بازیکن اسبق تیم ملی و پرسپولیس

مدیریت تربیت بدنی، جلسه هم اندیشی در خصوص برگزاری دیدار دوستانه فوتسال بین 4 تیم منتخب هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشکسوتان پرسپولیس، هنرمندان و شرکت شهرسالم شهرداری را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مسابقات فوتسال بین 4 تیم منتخب هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشکسوتان پرسپولیس، هنرمندان و شرکت شهرسالم شهرداری در اسفند ماه 1402 برگزار خواهد شد.
این جلسه هم اندیشی در خصوص نحوه برگزاری این رقابت ها با حضور امیرشایگان راد مدیر تربیت بدنی، حمید درخشان بازیکن اسبق تیم ملی و پرسپولیس، دکتر عباس مزینانی مدیر گروه سلامت روان و مشاور معاونت بهداشت در امور خیرین، امین نصیری رئیس اداره توسعه و تجهیز مدیریت تربیت بدنی، دکتر محمد حسینی رئیس درمانگاه شهرداری منطقه 19، رضا درویش مدیر پشتیبانی شرکت شهرسالم، عبدالرضا احمدزاده کارشناس مالی شرکت شهر سالم و منا غلامرضا کارشناس امور خیرین چهارشنبه 11 بهمن 1402 از ساعت 11 در دفتر مدیریت مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.
توضیح اینکه سالن چندمنظوره شهید چمران به عنوان مکان برگزاری مسابقات در نظر گرفته شد و پس از برگزاری جلسه از این سالن و امکانات مجموعه ورزشی بازدید کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی