محتوای خبری معاونت دانشجویی

حلقه مجازی نقد و بررسی فیلم برگزار می شود

کانون دانشجویی نگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری کانون فیلم دانشگاه صنعتی امیرکبیر، فیلم مسافر عباس کیارستمی را مورد تحلیل و نقد قرار خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در جلسه نخست این حلقه مجازی که روز پنجشنبه 20 آذرماه 99 از ساعت 20 برگزار خواهد شد، «فیلم مسافر» یکی از آثار برجسته عباس کیارستمی کارگردان شاخص ایرانی، توسط اعضای کانون دانشجویی نگاه و کانون فیلم دانشگاه صنعتی امیر کبیر، نقد می شود.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه شرکت در این حلقه ها به آیدی @HosseinzadehFatemeh در فضای مجازی پیام دهند و یا برای عضویت در کانون فیلم و عکس دانشجویی نگاه به آیدی @Negahfilmclub و یا کانون فیلم دانشگاه امیرکبیر به آیدی @filmclub_aut مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان