محتوای خبری معاونت دانشجویی

حلقه های تدبر در قرآن کریم ویژه خواهران برگزار می شود

کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسات تدبر در قرآن کریم را در فصل بهار برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون طبیب دوار از جمله کانون های دانشجویی فعال در زمینه قرآنی است که درنظر دارد در بهار 1401 جلسات تدبر در قرآن کریم را از هفته آخر فروردین طبق برنامه اعلام شده در نمازخانه های دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.
این جلسات ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و قرار است روزهای یکشنبه در دانشکده داروسازی از ساعت 15:30، دوشنبه ها در دانشکده توانبخشی از ساعت 12، سه شنبه ها در دانشکده پیراپزشکی از ساعت 15:30 و دانشکده پزشکی از ساعت 14:30 و همچنین روزهای چهارشنبه در دانشکده پرستاری و مامایی از ساعت 15 برگزار شود.
همچنین، دانشجویان علاقه مند برای آشنایی و آگاهی از فعالیت های حوزه قرآن و عترت می توانند به صفحه این کانون به شناسه اینستاگرامی tabibedavvar224 مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر جلسات تدبر در قرآن کریم، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان