محتوای خبری معاونت دانشجویی

دانشجویان پسر دانشگاه موفق به کسب مقام نائب قهرمانی تیمی و دو مدال انفرادی رشته شطرنج در مسابقات منطقه 10 وزارت بهداشت شدند

آروین سرسازی و علی ممی وند دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات شطرنج منطقه ۱۰ وزارت بهداشت، به ترتیب موفق به کسب مدال نقره و برنز و در مجموع، تیم دانشگاه موفق به کسب مقام نائب قهرمانی این مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، آروین سرسازی و علی ممی وند دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه توانستند در بین شرکت کنندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران به ترتیب مدال نقره و برنز انفرادی این دوره از مسابقات را کسب و در مجموع با دیگر هم تیمی خود محمدامین جوادی دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی، عنوان نائب قهرمانی مسابقات منطقه 10 وزارت بهداشت را از آن خود کنند.
این مسابقات در اسفندماه 99، در زمان سه دقیقه و در هفت دور به روش سوئیسی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و تیم های شرکت کننده به صورت مجازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
توضیح اینکه، محمد ابراهیم زاده مربیگری و امین نصیری سرپرستی تیم دانشگاه در این مسابقات را بر عهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان