محتوای خبری معاونت دانشجویی

دانشجوی دانشکده پزشکی قهرمان مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه شد

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، به مناسبت هفته خوابگاه ها، مسابقات دو و میدانی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار و اسامی افراد برتر را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره مسابقات و تیم های ورزشی مدیریت تربیت بدنی مسابقه دو و میدانی را به مناسبت هفته خوابگاه ها، با حضور 17 نفر از دانشجویان و رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی، روز سه شنبه 28 اردیبهشت ماه 1400 در مجموعه ورزشی شهید فتحی برگزار کرد.
در پایان این مسابقات که با حضور پرشور ورزشکاران برگزار شد، فاطمه فرجی دارابخانی از دانشکده پزشکی مقام اول را از آن خود کرد.
همچنین در ادامه رقابت ها، فاطمه صابری بیرون دانشجوی رشته اتاق عمل و عاطفه جان نثاری لادانی دانشجوی رشته گفتار درمانی به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان