محتوای خبری معاونت دانشجویی

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دبیر انجمن علمی دانشجویی کشوری هوشبری شد

در نشست مجمع عمومی انتخاباتی انجمن علمی دانشجویی کشوری هوشبری، امیرحسین باقری دانشجوی رشته هوشبری دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب بیشترین آرا، به عنوان دبیر این انجمن انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، نشست مجمع عمومی انتخاباتی انجمن علمی دانشجویی کشوری «هوشبری» روز چهارشنبه ۲۷ آذر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان آغاز و با برگزاری انتخابات شورای مرکزی این انجمن به کار خود پایان داد.
در این انتخابات که با حضور نمایندگانی از 17 دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد، از مجموع ۷۳ رای اخذ شده، امیرحسین باقری از دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۱۳ رای، محمدمهدی شاهدی از دانشگاه علوم پزشکی یزد با ۱۲ رای، سهیل مالکی از دانشگاه علوم پزشکی ارتش با ۱۱ رای، سهیل آصفی از دانشگاه علوم پزشکی البرز با ۱۱ رای و نیلوفر رستمیان از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با 7 رای به عنوان پنج عضو شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی کشوری هوشبری انتخاب شدند.
همچنین فاطمه شیخیانی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان و علی جدید الاسلام از دانشگاه علوم پزشکی کرمان با کسب 6 رای، به عنوان دو عضو علی البدل انتخاب شدند.
خبرنگار: فریده فرید

فرزاد  سلطانپور