محتوای خبری معاونت دانشجویی

دبیرکل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب شد

با رأی دبیران واحدهای شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا میرزائی با اکثریت آرا برای یک سال به عنوان دبیر کل شورای صنفی مرکزی دانشجویان این دانشگاه انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، پس از برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و معرفی دبیران منتخب واحدهای این شورا، مراسم رأی گیری و انتخاب دبیر کل شورای صنفی باحضور 13 عضو شورای مرکزی، روز دوشنبه 7 تیرماه 1400 در کتابخانه مرکزی کوی پسران برگزار و دکتر علیرضا میرزائی دبیر شورای صنفی دانشکده داروسازی با کسب ۹ رأی، به عنوان دبیر کل چهاردهمین دوره شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه انتخاب شد.
همچنین، انتخابات شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اردیبهشت ماه و به صورت الکترونیکی برگزار شده بود و در آن دانشجویان دانشگاه از بین 77 داوطلب، 58 نفر را به عنوان نمایندگان خود در 3 خوابگاه و 11 دانشکده انتخاب کردند.
توضیح اینکه، دبیری شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوره‌های دوازدهم و سیزدهم را دکتر ایزد محمدخواجه برعهده داشت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان