محتوای خبری معاونت دانشجویی

در راستای صیانت از حقوق شهروندی، کارگاه آنلاین روانشناختی ویژه کارکنان خوابگاه ها برگزار شد

مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان باهمکاری ستاد صیانت از حقوق شهروندی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، کارگاهی را باعنوان «همدلی» ویژه کارکنان خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه روز دوشنبه 27 دی 1400 از ساعت 12 تا 13 باحضور ناظمه ها و سرپرستان خوابگاه ها و با تدریس مجید مردی روانشناس و درمانگر مرکز مشاوره در محیط اسکای روم معاونت برگزار شد.
مردی در این کارگاه، به اهمیت و ضرورت همدلی در روابط اجتماعی و صمیمانه ما اشاره و از آن به عنوان سنگ بنای روابط بین فردی یاد کرد.
وی همچنین، موانع همدلی و نقش پیش داوری ها و قضاوت های ما در آن و مولفه های همدلی را توضیح و مورد بحث قرار داد.
مدرس کارگاه در ادامه، به راهکارهای افزایش همدلی از طریق مطالعه کتاب، گوش دادن، تجسم و تمرین های ذهنی اشاره کرد.
در انتهای کارگاه نیز، جلسه پرسش و پاسخ در خصوص مطالب ارائه شده برگزار شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان