محتوای خبری معاونت دانشجویی

دوره آموزشی اطفای حریق و کار با دستگاه های خاموش کننده آتش در مجتمع کوی دانشگاه برگزار شد

به منظور ارتقای سطح آگاهی کارکنان مدیریت امور خوابگاه ها در ایمنی و آتش نشانی، کلاس آموزشی آتش نشانی (اطفای حریق) تئوری و عملی با حضور مربی آموزش آتش نشانی ایستگاه 18 منطقه پنج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، با عنایت به لزوم آشنایی همکاران معاونت دانشجویی فرهنگی بخصوص کارکنان شاغل در خوابگاه های دانشجویی به دلیل اسکان تعداد زیادی از دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران، یک دوره آموزش اطفای، روز چهارشنبه 20 اسفند 99 با تدریس محسن اسدی مربی آموزش آتش نشانی ایستگاه 18 منطقه 5، در مجتمع کوی دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارکنان مدیریت امور خوابگاه ها در مجتمع کوی دانشگاه برگزار شد، شرکت کنندگان با مهارت های ایمنی و اطفای حریق، انواع حریق و نحوه مواجهه با آن، انواع خاموش کننده ها و روش استفاده از آنها و نیزکاربرد انواع کپسول های اطفای حریق آشنا شدند.
توضیح اینکه، مدیریت امور خوابگاه ها قصد دارد با توجه به استقبال و حضور گسترده و نیز رضایتمندی همکاران، هر ساله این دوره را برگزار کند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان