محتوای خبری معاونت دانشجویی

دومین دوره مسابقات آنلاین کتابخوانی هشت بهشت برگزار می شود

باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران دومین دوره از مسابقات کتابخوانی هشت بهشت را بصورت مجازی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران دومین دوره از مسابقات کتابخوانی هشت بهشت را با محوریت کتاب «نا» آغاز می کند.
این کتاب مروری جذاب بر زندگی مولف کتاب های «فلسفتنا، اقتصادنا و مجتمعنا» نوشته شهید محمدباقر صدر، دارد.
علاقه مندان برای شرکت و ثبت نام در این مسابقه که روز جمعه 31 اردیبهشت 1400 برگزار می شود، می توانند به نشانی www.bookRC.ir  مراجعه کنند.
توضیح اینکه، مسابقات آنلاین کتابخوانی هشت بهشت در 8 مسابقه بصورت ماهانه و با محوریت یک کتاب برگزار که جوایز ارزنده ای به برگزیدگان در هر مسابقه اهدا خواهد شد.
برای عضویت در کانال تلگرام معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه ها به آدرس @vsca_tums و همچنین صفحه اینستاگرام معاونت به آدرس vsca.tums مراجعه کنید.
برای دریافت پوستر مسابقات آنلاین کتابخوانی «هشت بهشت» اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان