محتوای خبری معاونت دانشجویی

دومین نشست شعرخوانی کانون ادبی الفبای عشق برگزار شد

کانون دانشجویی ادبی الفبای عشق دومین نشست شعرخوانی خود را با همکاری مدیریت هنری و فوق برنامه ویژه دانشجویان دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این نشست گرم و صمیمی که با حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 14 اسفند 96 از ساعت 13 تا 15 در مرکز مطالعات فرهنگی ساختمان معاونت دانشجویی برگزار شد، ابتدا دکتر داداشی در مورد رباعی و مشابهاتش توضیح دادند و سپس شاعران جوان، اشعار خود را خواندند و در موردشان صحبت شد و سپس بخش جذاب پانتومیم ادبی برگزار شد.
در آخر جلسه، پس از اهدای جایزه به تیم برنده و صرف پذیرایی، مسابقه بدیهه سرایی انجام شد و به بدیهه سرای منتخب جایزه اهدا شد.
توضیح اینکه، کانون ادبی الفبای عشق از تمام دانشجویان دعوت می کند لذت خواندن و نقد اشعار خود را با این کانون سهیم شوند و در صورت تمایل به شرکت در جلسات بعدی با شناسه تلگرامی Mohre22@ ارتباط برقرار کنند.