محتوای خبری معاونت دانشجویی

دومین نشست مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی، برگزار می شود

دفتر توسعه آموزش دانشکده مجازی با همکاری انجمن علمی دانشجویی مدیکیشن دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین نشست متخصصان مدرسه مجازی را برگزار می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، دومین نشست متخصصان مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی با موضوع «مسیرهای عصب شناختی موثر بر یادگیری بر اساس بازی و مولفه های انگیزشی» روز چهارشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰، از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ و با تدریس دکتر غلامرضا حسن زاده و دکتر سمیه برجعلی‌لو برگزار خواهد شد.
آموزش مبتنی بر بازی یا بازی واره سازی(gamification)  یکی از روش های آموزشی نوین و موثر در آموزش است. گیمیفیکیشن به معنی استفاده ساختارهای بازی، در پدیده‌هایی که ماهیت غیر بازی دارند، است.
در این مدرسه، سعی شده است که از پایه به آشنایی با این حیطه، موارد استفاده و تاثیر آن در آموزش پرداخته و در انتها نیز چگونگی طراحی یک سند بازی آموزش داده شود.
توضیح اینکه، حضور برای تمامی علاقه مندان آزاد و رایگان است و متقاضیان می توانند از طریق لینک های زیر در این مدرسه مجازی شرکت کنند.
برای دریافت پوستر دومین نشست مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی، اینجا کلیک کنید.
برای ثبت نام در نشست تخصصی مسیرهای عصب شناختی موثر بر یادگیری بر اساس بازی و مولفه های انگیزشی، اینجا کلیک کنید.
برای ورود به صفحه اسکای روم برگزاری نشست، اینجا کلیک کنید.
برای ورود به لینک گروه اطلاع رسانی مدرسه مجازی در واتساپ، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان