محتوای خبری معاونت دانشجویی

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی حمله تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان را محکوم کرد

در جریان چهارمین مراسم سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، دو انفجار در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان روی داد که به زخمی شدن و شهادت تعدادی از هموطنان عزیز انجامید.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی این حادثه تروریستی را محکوم و شهادت مظلومانه عاشقان اسلام، قرآن و ایران را به مردم و دانشگاهیان تسلیت گفت.
در این پیام آمده است:

هموطنان و دانشگاهیان گرامی
با سلام
استکبار جهانی، ایادی آمریکا و صهیونیسم خونخوار بار دیگر نشان دادند از مکتب سلیمانی ترس دارند. سردار دلها در زمان زنده بودن خار چشم دشمنان ایران بود و حال نیز مکتب و راه و رسم وی نه در ایران بلکه در جهان زنده و پویاست.
مردم عاشق ایران همزمان با سالروز میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) و در چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها، مورد تعرض و جنایت خونبار و تروریستی دیگری قرار گرفتند که در تاریخ و یادها باقی خواهد ماند.
این ضایعه دردناک را به مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، خانواده شهدا و مجروحان حادثه، مردم نجیب و شریف ایران و دانشگاهیان مومن و متعهد به نظام و انقلاب تسلیت عرض می‌نمایم.
امیدوارم با شناسایی عاملان این بمب‌گذاری توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)، برخورد جدی صورت گیرد.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی