محتوای خبری معاونت دانشجویی

راه اندازی نانوایی خوابگاه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نانوایی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت امور خوابگاه ها از افتتاح رسمی و تکمیل خدمات نانوایی کوی خبر داد. پیش از این نانوایی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با افتتاح پروژه های خوابگاه در ایام دهه فجر فعالیت خود را آغاز کرده بود و نان لواش به دانشجویان و همچنین مردم منطقه ارائه می شد و در ادامه برای ایجاد تنوع و افزایش رضایت مندی نان بربری هم اضافه شد.

توضیح اینکه این واحد با هدف تامین نیاز دانشجویان و مردم منطقه به یک نانوایی در دسترس و همچنین خودکفایی، کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت نان مورد استفاده در آشپزخانه کوی راه اندازی شده است.

پیش از این فروشگاه همواره تخفیف دانشجویی نیز در همین محل راه اندازی شده است و امید است با افزایش تنوع و بهبود خدمات در محل خوابگاه کوی، سلایق مختلف پوشش داده شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان