محتوای خبری معاونت دانشجویی

رویداد آموزشی مثبت مفدا ویژه دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود

رویداد آموزشی مثبت مفدا ویژه دانشجویان دختر علاقه مند به تولیدات رسانه ای، با هدف تربیت تیم تولید مفدا پلاس در شهریور ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به اهمیت تولید محصولات تصویری با ایده های خلاقانه در سطح دانشگاه توسط گروه های دانشجویی در راستای پرداختن به مباحث فرهنگی روز و نشر موثر آن در فضای مجازی، دوره آموزشی «رویداد آموزشی مثبت مفدا» ویژه دانشجویان دختر علاقه مند به تولیدات رسانه ای با هدف تربیت «تیم تولید مفدا پلاس» توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از 1 تا 6 شهریور ماه 1401 در خزر آباد شهرستان ساری برگزار می شود.
این دوره طی دو مرحله مجازی و حضوری براساس رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار می شود.
آموزش های ارائه شده در این دو دوره شامل؛ 1. ایده پردازی ۲. تهیه کنندگی و کارگردانی ۳. عکاسی و فیلمبرداری ۴. تدوین ۵.مجری گری و گویندگی است.
دانشجویان علاقه مند به شرکت در این رویداد آموزشی می توانند برای ثبت نام به شماره واتساپ 09027816877 پیام ارسال کنند.
برای دریافت فیلم راهنما دوره آموزشی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان