محتوای خبری معاونت دانشجویی

زنگ نشاط و سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی به صدا درخواهد آمد

مدیریت تربیت بدنی برنامه زنگ نشاط و سلامت را این بار در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی با هدف افزایش فعالیت های ورزشی و شور و نشاط در بین دانشجویان و پس از برگزاری اولین زنگ نشاط و سلامت سال 99 با رعایت اصول بهداشتی در خوابگاه متاهلین، این بار برنامه ورزش همگانی را روز چهارشنبه 29 مرداد ماه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی از ساعت 9 صبح در محوطه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد کرد.
شرکت کنندگان در این برنامه به اجرای گروهی حرکات ورزشی زیر نظر مربی آمادگی جسمانی و ایروبیک خواهند پرداخت.
دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی در صورت تمایل به شرکت در این برنامه می توانند در زمان اعلام شده، در محوطه دانشکده حضور بهم رسانند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان