محتوای خبری معاونت دانشجویی

• تاریخ انتشار : 1402/03/09 - 12:04
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

زنگ نشاط و سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صدا درآمد

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) زنگ نشاط و سلامت در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زنگ نشاط و سلامت با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف افزایش تحرک و فعالیت جسمانی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان، دوشنبه 8 خردادماه 1402 از ساعت 7:30 تا 8:15 به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع) با حضور 50 نفر از دانشجویان در محوطه این دانشکده برگزار شد.
از نکات قابل توجه در این برنامه دکتر نیکبخت رئیس دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر محمود دوستی هیئت علمی دانشکده پزشکی در جمع ورزشکاران حضور داشتند.
در پایان از دانشجویانی که در المپیادهای ورزشی سال 1401 موفق به کسب مقام شده بودند، تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی